L-G Carlstrand A
10.
Joachim Karlsson A

1:a Halvlek

Örgryte inledde piggt på Gamla Ullevi och var farligt nära att göra 1-0 flertalet gånger i matchinledningen. Bl.a. hade snabbe och duktige Christian Hemberg öppet mål men sköt klockrent i stolpen.

Elfsborg jobbade sig dock in i matchen och kämpade bra men mittfältet var lite uddlöst och de riktigt farliga chanserna uteblev därmed. Örgryte var väl förberedda på Elfsborgs snabba spelvändningar och backade hem med snabbt med mycket folk
som gjorde det svårt för Elfsborgarna att komma igenom.

Elfsborg kunde ändå ta ledningen i den 43:e minuten efter att Fredrik Berglund utnyttjat en försvarsmiss och rullat in bollen förbi Dick Last i ÖIS-målet, 0-1 i halvtid.

2:a Halvlek

I andra halvlek var det Elfsborg som startade bäst och radade upp chanser utan att kunna trycka in bollen. Örgryte kom inte någonstans för i Elfsborgs försvar fanns en jätte vid namn Kristoffer Arvhage som var överallt och rensade undan. Därför kom 1-1 som en kalldusch när Christian Hemberg fick bollen i straffområdet, vände bort sin försvarare och sköt på rätt(?) sida av stolpen den här gången.

Efter målet svängde matchen återigen och nu var det Örgryte som radade upp chanser utan att kunna förvalta dem samtidigt som elfsborgspelet helt plötsligt blev tamt och ängsligt. Ingen verkade satsa ordentligt i närkamperna och felpassen var många. Dock sakande inte Elfsborg chanser att återigen ta ledningen men det var ändå Örgryte som hade spelövertagen, men matchen slutade ändå 1-1. Detta var sett till hela matchen ett mycket rättvist resultat och båda lagen borde vara nöjda med 1 poäng.

Halsduksligan

Kristoffer Arvhage
Var felfri i försvarsspelet där han verkade vara överallt. Vann allt i luften och gick inte bort sig en enda gång. Lars-Tommy, dags att vakna!!

Johan Wiland
Tappade bollen några gånger men var för övrigt utmärkt, chanslös på målet.
Johan Sjöberg
På ÖISarnas hägerkant var det för det mesta stopp för där fanns Sjöberg och röjde undan. Var ofta delaktig offensivt också.
Fredrik Berglund
Tog retfullt bollen av Johan Anegrund och placerade bollen i mål bakom Dick Last.
Så skall en målskytt bete sig, var dessutom ett ständigt orosmoment för ÖIS-försvaret.

Daniel Ung
Var ofta med upp i anfallen och gjorde detta bra men gick bort sig lite för mycket i
defensiven.
Martin Andersson
Gjorde det han skulle utan att glänsa. Var mycket stabil defensivt.
Stefan Andreasson
Kämpade bra på mittfältet och vann ofta sina närkamper men hade inget flyt med
varken framspelningarna till formards eller avsluten.
Andreas Klarström
Snurrade och trixade med ÖISarna utan att för den skulle få speciellt mycket utdelning av detta.
Fredrik Mohlin
Starkt Elfsborgshjärta och rätt inställning känetecknar "Molle" och detta visade han prov på när han kom in i andra halvlek. Kämpade beundransvärt och var nära att avgöra med en nick på slutet.