L-G Carlstrand A
11.
Christian Hemberg A

1:a Halvlek

Elfsborg fick en mardrömsstart när Marcus Johannesson efter en tilltrasslad situation vid en frispark snyggt placerade bollen vid ena nedre delen av stolpen bakom Johan Wiland i Elfsborgsmålet. Då hade det gått knappt 5 minuter av matchen.

Därefter bjödes det på mycket trevlig och anfallsglad fotboll även om försvarsspelet hade mer att önska. Rättvisa skipades när Jesper Bengtsson mycket snyggt sköt en frispark rätt i mål en bit utanför straffområdet.

Därefter stod matchen och vägde och Örgryte tycktes ha de vassaste chanserna. Då presenterade Fredrik Berglund sig, efter att knappt ha rört bollen i matchens första 30 minuter fick han en typisk "Bella"-passning och bara sprang in bollen, 2-1 till de gula. 5 minuter senare gjorde samme Berglund 3-1 och därefter kom aldrig ÖIS tillbaka i matchen igen.

2:a Halvlek
Andra halvlek bjöd på mycket publikvänlig fotboll utan att resultera i några mål.
Sammanfattningsvis en mycket välspelad match med två lag som ville spela fotboll, kul att se på. Synd bara att inte mer än knappt 2000 människor orkade ta sig till Gamla Ullevi.

Halsduksligan

Kristoffer Arvhage
Stod upp mycket bra mot ÖIS-attackerna, coollugn i sina nicknedtagningar som han placerar direkt på fötterna på sina medspelare.
Johan Karlsson
Lita på att det blir konkurrens på det centrala mittfältet för här är en till som vill vara med. Agerade mycket säkert och var mycekt aktiv offensivt.
Jesper Bengtsson
Vilken match av "Magic" och vilket mål sedan, snudd på 5:a Kommer att vara oerhört nyttig för Elfsborg i år.
Fredrik Berglund
Vad skall man säga, 2 mål och det kunde blivit fler om bara siktet hade varit rätt inställt, ständigt på språng och livsfarlig när han får de rätta bollarna.

Johan Wiland
Ett flertal vassa räddningar och bra blick för spelet. Snudd på 4:a.
Johan Sjöberg
Tillbaka från skadan gjorde han en gedigen insats.
Daniel Ung
"Dunga står när de andra faller" stämmer bra med hans insats, kämpade och fick en hel del uträttat offensivt
på sin högerkant.
Anderas Nicklasson
Började trögt men kom in mer och mer i matchen, hade en riktig soloräd i andra halvlek som kunde ha blivit riktigt farlig.
Martin Strömberg
Syntes inte så mycket men jobbade bra i det tysta.
Andreas Klarström
Trixade och fintade och gjorde allt rätt ända tills han kom till straffområdet där det blev tvärstopp.

L-G Carlstrand
Kämparandan var det inget fel på men fick inte mycket uträttat, fick utgå i början av andra halvlek pga. kramp.