HEM
 
HISTORIA & STATISTIK
    ALLMÄN FAKTA
    SÄSONGSFAKTA
    GULDÅREN
    HISTORIEN OM ELFSBORG
    SPELARE GENOM TIDERNA
    TRÄNARE GENOM TIDERNA
    PUBLIKSTATISTIK
    MOTSTÅNDARE
    LAGSTATISTIK
    SPELARE - MÅL
    SPELARE - ÖVRIGT
    ALLSVENSKAN - ÖVRIGT
    MATCHRAPPORTER
 
OMRÖSTNINGAR
      Pågående Omröstningar
    Avslutade Omröstningar
 
QUIZ
 
KRÖNIKOR & INTERVJUER
 
BORÅS ARENA

 

 

 

Sidan uppdaterad:

 

 

 


Omdöme och förslag till förbättingar för BornYellow


Här följer en sammanfattning över den enkät där alla besökare fick säga sitt om vad som är bra och vad som är dåligt med BornYellow. Betygssättning på delarna nedan gjordes med en 5-gradig skala där 5 var kanon och 1 var bedrövligt. Resultatet var ganska väntat men gav oss ändå en bra uppfattning om vad vi behöver lägga mer krut på.

Intervjuer och krönikor behöver bli något bättre och även uppdateringen (detta är dock väldigt svårt att hålla en hög standard på). Vad som dock behöver förbättras betydligt är bildarkivet, här lovas bättring. Dessutom kan vi även nämna att Historia- och statistikavdelningen kommer att byggas ut ytterligare under hösten med matchfakta och statistik ända tillbaka till seklets början. Dock kommer inte detaljnivån att vara så hög så långt tillbaka i tiden.

I enkäten fick även var och en fritt komma med förslag och förbättringar. De flesta kommentarer rörde tidigare nämnda bildarkiv vilket kommer att förbättras men vi fick även några ytterligare förslag som kanske blir verklighet framöver.

Vi vill passa på att tacka alla er som deltagit i enkäten och hoppas att ni i fortsättningen kommer att vara ännu mer nöjda med att besöka BornYellow.


Resultat av enkäten