L-G Carlstrand A
-.
Leif Forsberg A

1:a Halvlek
Mycket av snacket före matchen ägnades Anders Svensson vara eller inte vara i Southampton. Anders verkade dock inte ha tagit någon skada av allt mediafokus senaste veckan. Nej, istället visade han alla varför just han är Sveriges nästa exportvara till England. I den 18:e matchminuten tog han tag i bollen på mitten och ruschade ner till Sundsvalls straffområde. Där lade han ut bollen på kanten till Fredrik Berglund, som fortsatte framåt för att sedan servera Anders bollen igen och 1-0 var ett faktum.

Och knappt hade chocken lagt sig för Sundsvall innan Berglund och Svensson fixade 2-0, nu var det dock ombytta roller. Anders lade fram en mycket fin boll till Bella som iskallt lobbade över Fredrik Sundfors. Kanske inte helt rättvist men det gäller att utnyttja sina chanser. I 32:a minuten var det sedan dags för 3:an. Klarström serverade Gudis, som enkelt kunde göra sitt första seriemål för Elfsborg.

Matchen känndes i det här läget praktiskt taget avgjord fast det återstod en halvlek.

2:a Halvlek
Matchen k�nndes i det h�r l�get praktiskt taget avgjord fast det �terstod en halvlek. I andra h�ll Elfsborg spelet v�l uppe, och spelade mycket p� s�kerhet. Wiland var stabil n�r Sundsvall pressade i slutet. Nollan fick han inte h�lla men det var inte mycket att g�ra p� Alexander �stlundh:s m�l. 3-1 efter mycket stabilt spel gjorde att IFE nu f�tt lite andrum ner till strecket. Hoppas Elfsborg kan bjuda upp till en riktig match mot G�teborg hemma i n�sta omg�ng. Det kanske blir Anders Svensson sista match i den gula tr�jan. *snyft*